Mobilrendszer

Adott funkcionális célterülethez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer

A easy-control.hu rendszere rendkívüli módon testre szabható. Célunk a fejlesztés során az volt hogy minél szélesebb körben minél szélesebb eszközpalettán és minél több helyzetben elérhetőek legyen az adatai. Mindezek érdekében célba vettük a mobileszközök fejlődése során a mobil eszközök adta lehetőségeket.
Így került a bútorgyártás, a fémgyártás, a húsfeldolgozás, és a fuvarozás kiegészítő mobil modulok közé. További feladatok kerültek még a munkaidő nyilvántartással, a feladatkiosztással és az időszaki munkaértékelésekkel kapcsolatosan a mobil eszközökön működő szoftvereinkre.

Ezen moduljaink az ügyfél egyedi igényeihez igazodva, a saját egyedi munkafolyamataihoz illeszkedve kerültek kialakításra, annak érdekében, hogy azon helyeken is ahol nem használható számítógép, az adatok elérhetővé váljanak illetve a munkafolyamatok kontrollálhatóvá váljanak.

Ezen modulok a munkatársak kezében lehetővé teszik a folyamatos kapcsolattartást, mely később is visszakereshető és nyomon követhető marad.

Olyan mértékben integrálva van a easy-control.hu rendszerével, hogy a felhasználó azonosítás belépés is teljesen megegyezik vele. A kommunikáció easy-control.hu rendszerének titkosított biztonságos csatornáján zajlik az internet használatával, de azon belül, egy külön védett csatornán.

Lehetővé teszi a mobil eszköz elérését távolról.