Logisztika

Beszerzési logisztikai terület specifikáció

Minden cég életében elérkezik a pillanat amikor tudnia kellene melyik anyagból, mennyi áll rendelkezésre a raktárban , mikorra várható hogy beérkezik még a már feladott beszállítói rendelésekből, és ha nincsen elég valamiből akkor honnan mennyiért tudok rendelni a már bejáratott beszállítóimtól. (esetleg ezt a terméket vajon honnan is rendeltem meg a múltkor ? 🙂
Ezen kérdések megválaszolásában és nyomon követésében segít ez a szoftver modulunk. A beszállítóktól, a gyártósorról, vagy egyéb helyekről a raktárba beérkező termékeket tartja nyilván és teszi nyomon követhetővé akár SARZS szám illetve egyedi gyártási szám  alapján is. Természetesen vonalkód támogatással az elírások félre ütések elkerülése végett.
A modul lehetővé teszi több saját raktár , több bizományosi raktár kezelését is , illetve a termékek különböző szempontok szerinti csoportosítását és raktározási helyenkénti nyomon követését.
Szoftverünk igazodik az ügyfél raktárkezelési elhatározásához és lehetővé teszi a FIFO, LIFO mind pedig átlagáras nyilvántartást is egyaránt. Termékenként be lehet állítani a készletfigyelési értékeket mind minimum mind pedig maximum értékekkel, melyekről figyelmeztetéseket küld a szoftver.